Ezt a hirdetést archiválták.

Kertkapcsolatos lakás Gyömrőn, a Liget lakóparkban eladó, liget

Gyömrő liget
5 éve, 7 hónapja

Hasonló hirdetések

  • Régen frissült
    Eladó Ház, Gyömrő 92.000.000 Ft
    Gyömrő
    ELADÓ ÚJ ÉPÍTÉSŰ KLASSZIKUS KÉT SZINTES,129,47- nm-es AMERIKAI-KONYHÁS NAPPALI+4 HÁLÓSZOBÁS, GARÁZSKAPCSOLATOS IKERHÁZ Gyömrőn a Liget lakóparkban. A 2022-ES SZIGORÚ KÖRNYEZETVÉDELMI ÉS ENERGETIKAI ELVÁRÁSOKNAK MEGFELELŐEN!! A lakások oldal telek hat...
    • Eladó ház, Lakás - Gyömrő
    1 éve, 3 hónapja
    92 000 000 Ft
  • Régen frissült
    Eladó Ház, Gyömrő 95.000.000 Ft
    Gyömrő
    Kivételes Ajánlat! ELADÓ ÚJ ÉPÍTÉSŰ KLASSZIKUS KÉT SZINTES,129,47- nm-es AMERIKAI-KONYHÁS NAPPALI+4 HÁLÓSZOBÁS, GARÁZSKAPCSOLATOS IKERHÁZ Gyömrőn a Liget lakóparkban. A 2022-ES SZIGORÚ KÖRNYEZETVÉDELMI ÉS ENERGETIKAI ELVÁRÁSOKNAK MEGFELELŐEN!! A laká...
    • Eladó ház, Lakás - Gyömrő
    1 éve, 3 hónapja
    95 000 000 Ft
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-4256793
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 3
  • Alapterület (m²): 66
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Kivételes lehetőség!
Gyömrőn, a Liget lakóparkban eladó egy 66 nm-es, belső kétszintes, kertkapcsolatos lakás. A ház 2012-ben épült, de a CSOK ennek ellenére még igénybe vehető rá, mert tulajdonosváltás még nem történt. A nappali plusz 2 félszobás lakás remek elrendezéssel, kitűnő elhelyezkedéssel várja leendő új tulaját. Az árban benne van a beépített konyhabútor Whirlpool gépekkel - elektromos főzőlappal és sütővel, valamint páraelszívóval. A lakásnak alacsony a fenntartási költsége, hisz a fűtést kombi cirkó kazán (Ariston) látja el lapradiátorokkal az egyes helyiségekben.
Az alsó szinten található egy kis előszoba, a feljáró az emeletre, ami alatt egy mosdó van kialakítva, illetve a tágas nappali-étkező-konyha. Innen léphetünk ki a teraszra, illetve a közel 50 nm-es kertbe, amely nyári estéken kellemes pihenőhelye lehet az egész családnak. Az emeleten kapott helyet a kádas fürdőszoba wc-vel és a két hálószoba, melyeknek a mérete egyenként 11,3 nm. Az egyik hálószobához erkély is tartozik. A műanyag nyílászárók redőnnyel és szúnyoghálóval vannak felszerelve. A négylakásos társasház zárt udvarán egy autó számára biztosított a parkolás, ahova távírányítású kapun keresztül lehet behajtani. a lakás riasztóval felszerelt.
Jöjjön el, és tekintse meg ezt a piacon egyedülálló ajánlatot - a használt ingatlan számos előnye ötvöződik az új építésű lakások kedvező finanszírozásával.
Kérdés esetén keressen bizalommal!
Ingyenes hiteltanácsadással, ügyvédi kapcsolattal és rugalmas időbeosztással állunk kedves ügyfeleink rendelkezésére!
 


Hivatkozási szám: i00150

Elhelyezkedés
Gyömrő

liget

 
Elhelyezkedés
Gyömrő

liget